tisdag 19 maj 2009

Mer London

Vi bodde i notting hill. Detta är portobello road en lördag förmiddag. Solen tittade fram. Shopping blev det kan ni tro!

Lördag lunch blev en Pub runda med matchen Man united - Arsenal. Fint att Man U vann ligan så liverpool kan spela sämre imorgon mot Jonas. Efter 2 dagar i london tog vi tåget upp till Birmingham för att titta på fotboll (West Bromwich - Liverpool) och hälsa på Jonas.


Framme i Brimingham och klassiskt engelsk fotbollsväder. regn regn regn. Men vad gör det, Jonas hade fixat fin fina biljetter på första parkett under tak. Här sitter jag vid hörnflaggan. Svetten från Torres/Gerrard var välkommen. Tyvärr gick matchen sådär för WBA. De förlorade med 2-0. Jonas var ändå grym. En rejäl tackling på torres och sen muck med gerrard. Då satt man och mös. Jonas fick varning och de förlorade matchen. Vilken stämning dock. Går ju inte och visa via bilder och filmer. Men jag gör ett försök. Här sjunger klackarna och jag filmar. Efter matchen stannade alla hemmasupportar kvar och tackade spelarna med sång. Trots att de förlorade och åkte ur Premier Leauge. Otroligt fint.

Kvällen i brimingham tillbringade vi med Jonas och några Landskrona kompisar till han på en italiensk restaurang. Superfint, birmingham är mysigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar