tisdag 3 november 2009

Älskade Börje - Jag saknar dig

Vår älskade Börje har lämnat oss. I 11 år har du gett oss allt. Jag minns när vi matade dig med nappflaska när du bara var några dagar gammal. Jag vill gosa ner mitt huvud i din päls en sista gång. Älskar dig!

9 kommentarer:

  1. Det finns inget jag hellre vill. Inget annat betyder något just nu. hoppas det lättar. Jag var hans mamma i 11 år exakt. Världens bästa kissekatt.
    Snäll mot alla och väldigt tålig och tapper in i det sista. synd det slutade så illa för tidigt.
    mamma Anne

    SvaraRadera
  2. Hittade hit via ett inlägg på Katter iFokus, och vill bara säga att jag beklagar lilla Börjes bortgång.

    Min älskade kisse, Spirou som jag också hade i 11 år sedan jag var 10 till att jag blev 21, gick också bort för en månad sedan. Jag lider verkligen med er.

    Vila i frid, lilla Börje.

    SvaraRadera
  3. Nu har det gått 11 dagar sedan du lämnade oss Börje. Sörjer dig fortfarande lika mycket. Det verkar aldrig släppa. Det ska det inte heller för du satte djupa spår. Vänta på mig så går vi över Regnbågsbron tillsammans en gång i framtiden. Älskar dig för alltid mest i världen.
    Mamsen

    SvaraRadera
  4. Älska vännnen, nu är du hemma igen. Du ska få vaka över oss från översta hyllan tills vårsolen kommer fram. Då ska du få sova vidare i Sofies fina hörna vid bänken. Du ska få med dig ditt gräs och ditt fina halsband runt lådan. Vi ska sita hos dig ofta och be dig vänta med att vandra över regnbågsbon. Mamma vill att vi gör det tillsammans en gång i framtiden. Håll ut och ha det bra så länge mitt hjärta, mitt allt.
    Älskade Börje, ingen ligger på min kudde längre.

    Mamsen

    SvaraRadera
  5. Älskade Börje. Nu har din storasyster Sofie (?) fått en liten flicka. Henne skulle du ju blivit favorit åt. Men hon ska få höra alla vackra fina saker som vi har om dig. Lovar! Du ska bli hennes favoritkisse. En röd katt som finns i Himlen så länge. Hon kommer att älska dig när hon hör allt. Jag saknar dig fortfarande så grymt. Det hugger och gör ont hela tiden när jag ser dig på den vackra sorgliga tavlan som Sofie målat av detta foto. Men du kommer heller aldrig att bli glömd. See you, min älskling.
    Mamsen

    SvaraRadera
  6. Hjärtat, idag är det svårt igen.
    Jag behöver dig! Ville söka stöd i dig ett par år till. Ingen förstår riktigt hur hårt jag tar detta. Endast lilla Elise kan avhjälpa smärtan stundtals. Hon är underbar och jag vill tänka på att du finns i hennes själ. Hon är så liten men så personlig, precis som du. Igår såg jag en röd anka när vi matade vid dammen. Kändes precis som om det var du. Det fanns endast en röd. Jag kan inte se räkor eller din lilla kudde utan att bryta ihopa. Det är så sorligt allt här i livet just nu.Du skulle ju stötta mig när jag behövde det. Istället fick jag göra ett hemskt val. Mitt livs värtsta. Älskade Börje, ingen kan ta bort det hemska som hände. Jag älskar dig mest av allt. Förlåter du mig? Du finns på min hylla tills solen kommer i Sofies trädgård. Tavlan av dig är underbar och väldigt känslig.
    Din mamma

    SvaraRadera
  7. Lilla Börje. Du har fattats mig i 15 veckor idag!
    Tänk att jag inte kan låta bli att tänka på det jämt. Fast det är skönt att veta att du betydde allt för mig. Bella sköter sig och är en gosig katt nu. Men varför är det så tomt på min kudde? Ingen kan någonsin förstå min förlust tror jag.
    Utom du. Men du väntar på mig eller hur? Sedan är vi tillsammans alltid. Älskade söta vän.

    din mamsen

    SvaraRadera
  8. Älskade vän! 6 månader exakt idag utan dig! det är ofattbart att man kan leva vidare. Du är så saknad av mig så det gör ont. Bella och lilla Elise gör att jag kan se framåt. Snart mycket snart ska du få komma ner till ditt gräs i Sofies trädgård. Fast det kommer nog att gräva upp en massa känslor. Hoppas du har det bra så länge tills vi ses igen. Jag älskar dig för alltid min lilla katt.
    mamsen forever

    SvaraRadera
  9. Älskade lilla vän!
    Nu har du fått ro i Sofies trädgård. Det var oerhört hårt att se Sofie säga hej till dej och gräva ner dig under bänken i skuggan. Oerhört svårt att gå vidare. Men jag gör det för din skull min allra bästa vän. Vi ses en gång för alltid. Men jag komerm att skriva till dig ofta jag lovar.
    Mamsen

    SvaraRadera